Dag bezoeker,

Van harte welkom op mijn site!

Vanaf 1 december 2013 probeer ik als sociaal, commercieel en zingevend ondernemer, vanuit oprechte interesse in wat mensen drijft, mijn gezin en mijzelf te onderhouden! Vanuit een goed betaalde baan als onderwijsbestuurder heb ik, midden in de wereldwijde financiele crisis, mijn hart gevolgd en de sprong gewaagd ..

Al mijn hele leven ben ik geinteresseerd in wat mensen drijft! Na mijn studie journalistiek en theologie ben ik gaan werken als jongerenwerker. Via het jongerenwerk ben ik het onderwijs ingerold onder het motto .. ,als ik dan toch met jongeren wil werken, laat ik ze dan ook opzoeken in hun eigen wereld van elke dag..!' 

In het onderwijs heb ik door de jaren heen verschillende functies gehad: leerkracht, decaan, teamleider en projectleider bij ROC Landstede, directeur van twee basisscholen waaronder academischie basisschool De Sprankel van VGPO Accretio en tot 1 december 2013 ben ik bestuurder geweest van stiching Cambium, een onderwijsorganisatie met 8 basisscholen.

Het lijkt erop dat het steeds een stapje hogerop komen mijn doel is geweest. Er was echter iets anders wat mij dreef! Door de jaren heen merkte ik dat binnen Nederland in heel veel sectoren en zeker in het onderwijs de systemen leidend waren geworden in plaats van de mensen (zowel de kinderen als de professionals). In mijn rol als bestuuder heb ik laten zien dat anders sturen effectiever en duurzamer is. Mijn eigen filosofie is: 

,..als je stuurt op de passie van mensen, spreken zij hun eigen potentie aan en wordt het werk dat ze verrichten professioneel en dat levert productie op ..!'

Mijn visie op organisatieontwikkeling is dat het gaat om het evenwicht tussen technische innovatie (structuur/systemen/organisatie) en sociale innovatie (cultuur/mensen/waarden/gemeenschap). In de realisatie van dit evenwicht speelt de leider een cruciale rol!

Nu ben ik als interimmer (veranderaar met lef), coach, trainer, cre-organisator van evenementen/vieringen, moderator van leergangen, organisatieadviseur, spreker en dagvoorzitter werkzaam in verschillende sectoren. Zo ben ik actief in het onderwijs, voor kerken/christelijke organisaties, bij de politie, de Rabobank, Enexis, ROC Deltion, Jacobus Fruytier Scholengemeenschap en in de vrijetijd ben ik voorzitter van voetbalvereniging CSV'28.

Dit alles doe ik als Durk de Boer, Handlanger of in samenwerking met of in opdracht van ELLLA, Goudsteen & Company, Vuur & Vlam - trainers of CBE Nederland.

Naast deze activiteiten ben ik volop in de voorbereiding en ontwikkeling van eigen producten om zo mijn droom te kunnen realiseren.

Ben jij nieuwsgierig naar mij en mijn werk? Een ont-moeting is zo gepland!

Durk de Boer, Handlanger

06-21585451