Wie ben ik? Wat is mijn toegevoegde waarde zowel prive als ook zakelijk? Wat wil ik dat anderen zeggen over mij als ik er niet meer ben? Herkenbare vragen voor de mens van de 21ste eeuw, maar zeker ook in het meervoud voor organisaties & gemeenschappen in deze tijd!

Wegens vakantie nog niet afgerond!

... ... 

Informatie volgt zo spoedig mogelijk!

Binnenkort gaan we het meemaken!

Nog een verrassing :-)

Dit product is nog in ontwikkeling!

In de huidige wereld is er maar 1 constante en dat is dat de werkelijkheid continu verandert!

De vraag is wat dit met jouw organisatie/gemeenschap doet? Verandert en ontwikkelt het zich mee in de vorm? Waait het met elke wind of hype mee? En hoe zit het eigenlijk met het bestaansrecht van jouw organisatie/gemeenschap in deze veranderende wereld?

Misschien wel het mooiste om te doen .. voorgaan in vieringen, kerkdiensten, jeugddiensten, themadiensten, maar zeker ook bij vieringen rondom kruispunten in een mensenleven als er bijvoorbeeld wordt gerouwd of getrouwd.

... ... 

Voor de verandering .. nog in ontwikkeling!

Binnen organisaties, branches/sectoren, teams, maar ook binnen geloofsgemeenshappen, verenigingen en families worden met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd. Soms is er iets te vieren, heel vaak is er iets te bestuderen, te bespreken of samen te ontdekken en het komt ook voor dat men bij elkaar komt om iets in gang te zetten of ergens nieuw leven in te blazen.

Deze dagen organiseren of bijwonen, kost vaak veel energie terwijl er te weinig of zelfs geen tijd is. Is dit voor jou herkenbaar? Waar het voor jou een last kan zijn, wordt het voor mij een lust.

Ieder mens wil gezien, gehoord en gewaardeerd worden!
Een mens is niet gemaakt om eenzaam, maar om tweezaam te zijn!
Zo maar enkele uitspraken die leidend zijn voor de manier waarop ik coach en intervise begeleid.